Paranormale Vermogens

Als kind al was ik erg gevoelig, zoals later bleek ben ik een hoog-sensitief persoon. Gaandeweg heb ik ontdekt, dat ik heldervoelend ben. Dit is vooral na mijn eerste Reiki-inwijding goed merkbaar geworden. Hierna is dit alleen maar sterker geworden. De laatste jaren zijn zich nog meer vermogens gaan ontwikkelen.

Tijdens de behandeling kan ik gebruik maken van deze vermogens. Hierdoor kan sneller en beter resultaat worden geboekt. Aan de andere kant van de sluier kan men beter overzien wat er aan de hand is en deze informatie wordt via mij aan jou doorgegeven. Dit gebeurt altijd liefdevol en met respect voor degene die behandeld wordt.

Ik heb gemerkt, dat ik zo steeds sneller en beter tot de kern kan komen van wat er eigenlijk aan de hand is. Met deze informatie kunnen wij samen jouw inzicht vergroten en eventuele veranderingen in werk zetten.

Ik heb geleerd om energetisch te werken in de aura en de chakra’s. Hierdoor zijn de veranderingen diepgaand en blijvend. Ook energieën uit vorige levens kunnen zo gecorrigeerd worden. Deze kunnen nu nog ons denken, voelen en handelen bepalen. Wanneer je dit niet weet, kun je hierdoor steeds weer in dezelfde situaties verzeild raken. Het lijkt dan of je vecht tegen de bierkaai en je begrijpt niet waarom. Door de energie te veranderen, kan dit losgelaten worden en kun je belangrijke veranderingen teweeg brengen.

Natuurlijk moet er altijd als eerste gekeken worden naar de energie die in dit leven je voelen, denken en doen bepaalt. Soms moeten wij teruggaan naar je geboorte, de zwangerschap of zelfs de conceptie. Meestal is het zo, dat men hier zelf weinig informatie over heeft. Door gebruik te maken van mijn paranormale vermogens, kan ik inzicht geven in wat er aan de hand is en waarom je hier nog steeds last van hebt.

Zo heb ik geleerd om mijn paranormale vermogens te gebruiken tijdens mijn werk op een liefdevolle en respectvolle manier.

Channelen

Wat ik doe is informatie vanuit de andere wereld, zichtbaar maken aan onze kant van de sluier. Dit doen steeds meer mensen en dat is mooi. Toch is dit niet geheel vrij van risico’s en hierover wil ik graag het een en ander uitleggen.

Glaasje draaien.

Dit is levensgevaarlijk!!! Hiervoor wil ik echt waarschuwen, doe dit niet. Vooral jeugdigen denken dat het een kick geeft om op deze manier geesten op te roepen. Dit is spelen met VUUR!! Gevoelige mensen stellen zich op deze manier open voor contact met geesten. Meestal zijn het dan geen liefdevolle energieën die je aantrekt maar entiteiten die houden van gemene spelletjes. Deze entiteiten heb je dan zelf uitgenodigd om in je aura te komen en dan ben je er nog niet vanaf.

Hoe kun je dit merken: je wordt onzeker en bang, je krijgt nachtmerries, je voelt je geïrriteerd en moe. Er zijn kanalen open gegaan die beter dicht kunnen blijven. Het is goed hierbij hulp te vragen.

Ook wanneer je niet lekker in je vel zit, wordt je aura dunner en kunnen er ongenode gasten in je energieveld komen. Soms kun je dit ook voelen, het is dan net of er iets op je zit (dit is natuurlijk ook zo) en dit akelige gevoel kan zich verplaatsen.

Het is daarom belangrijk, zeker wanneer je veel met mensen in aanraking komt en je gevoelig bent om ervoor te zorgen dat je een sterke aura hebt en dat je goed gegrond bent. Dit kan ik je leren, ik heb zelf een krachtige grondingsoefening geschreven, deze helpt om goed gegrond te blijven en een krachtige en sterke aura te ontwikkelen. Het belangrijkste is echter nooit zelf spelletjes spelen, om iets of iemand op te roepen.

Zuivere boodschappen komen naar jou toe, wanneer je intentie zuiver is. Je hoeft niets te doen. Wanneer de tijd rijp is komt de informatie op de juiste manier naar jou toe.